Fall Fashion

Sonbahar geldi galiba - havalar birden bire soğudu, rüzgarlı günler başladı, okullar açıldı ve sıra sonbahar için dolapta neler var, neler yenilenebilir diye bakma vakti geldi! Ya havalar birden bire soğudu diye, veya vitrinler yumuşacık kazaklarla dolmaya başladı diye, ama gözüm bir kaç güzel stile takıldı bile. 

Neredeyse iki sene sonra insan akşamları şöyle vücuda oturan güzel bir elbise (ister şık ister rahat olucak şekilde), altında topuklu pabuçlarla akşam yemeğine çıkmak istiyor. Veya gündüz vegan bir deri pantolon / tayt üzerine çizgili ve yumuşak bir kazak, ayağında rahat yürüyebilmek için botları giysek, sonra elimizde sıcak kahvemiz ile şöyle bir gezsek…. Veya toplantı günleri renkli bir takım giyip hem profesyonel olup hemde kişiliğini ortaya koyabileceğin bir kıyafetle kendini iyi hissetsen! Gözümün üzerinde olduğu ve bu güzel değişen sezon için kullanışlı olduğunu düşündüğüm birkaç parçaya linklerden ulaşabilirsiniz.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Fall is upon us!

The temperatures have suddenly dipped, the schools have reopened, and it feels like the perfect time to take a look at changing fashions. Maybe it’s because it is getting to be sweater season really fast but I’m loving looking at the new styles, and seeing how I can update what I already have with what’s new.

I’m dreaming of slinky dresses that can be dressed down or dressed up, putting on heels that we haven’t worn in nearly two years. Some vegan leather leggings with comfy breton stripe sweaters paired together with loafers or combat boots. Or going a bit more dressy with colorful pant-suits whether it's with a blazer or a vest. Here are some of the items I’m eyeing for this fall season.

Previous
Previous

It’s my Birthday!

Next
Next

Haydi bir yerlere kaçalım…