A Year In Perspective

Bir senenin daha sonuna geldik. Hem şu geçirdiğimiz seneyi uğurlamaya hazırken, bir taraftan da yeni yılı tüm güzel dileklerimiz ve umutlarımız ile bekliyoruz. Bence 2021 için bol inişli-çıkışlı diyebiliriz (hem şahsen hemde global çapta). Pandemi devam ederken belki arada pozitif çıktık (örneğin ben), bir taraftan her yeni varyant çıktğında yeniden telaşlandık (mesela bu sabah itibariyle delmicron haberleri), tabii bir taraftan da eski ‘normal’ hayatımıza geri dönme çabasındayız. 

Benim için tüm günlük yaşam dertlerine ek esas Hi Güzelim’in kuruluşu ve büyümesi en büyük değişimdi! Geçen sene tam bu zamanlarda bir yaşam tarzı blogu açma düşüncelerinde ve hazırlıklarındaydım. O kadar çok konu hakkında tedirgindim ki - nasıl resim çekicem, fotojenik miyim ki bile, ne içeriği çıkacak, insanlar sevecek mi, insanlar gelip okuyacaklar mı?! Ama tüm bu süreçte yanımda olup bana devamlı destek ve yardım veren herkese ne kadar teşekkür etsem yetmez. Her kafam sıkıştığında yanımda olan, kendimden emin olmadığım zaman beni gaza getiren, online da benim takip eden herkese tekrar tekrar teşekkür ederim - sizler olmasanız Hi Güzelim bugün burada olmaz. 

Ama tabikide hayat her zamanki gibi inişleri ve çıkışları ile devam ederken bizim yapabileceklerimiz modumuzu düşürmeden yeni gelecek senenin güzel olasılıklarla dolu olduğuna inanmak. Bu güzel olasılıkların belki kimisi küçük olup kimi de o kadar büyük olacak ki 2022’i bitirirken geri dönüp baktığımızda ne kadar değiştiğimize inanamayacağınız. Mesela benim en büyük dileğim sene boyu güzel haberler aldığımız, gözümüzün & gönlümüzün açıldığı muhteşem bir sene olması. Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun! Muhteşem olasılıklarla dolu bir seneye!


It’s finally that time of the year, where we’re wrapping up the past year and getting ready for what’s to come with all of our hope and good wishes in tow. To say that it’s been a roller coaster of a year might be an understatement - both personally and globally. We’ve all continued to deal with the ongoing pandemic, maybe testing positive at some point (like me), being wary all over again with a new variant (like the brand new delmicron) but still doing our best to have some sort of a “normal” life like we used to. 

For me there was also the added, and very rewarding launch and growth of Hi Guzelim! During these times last year, I was so nervous about going ahead and launching a lifestyle blog. I was hesitant about so many things - taking pictures, creating content, would people like it, would they read it?! I cannot thank people enough who have been so supportive during this time, helping me with ideas when I was stuck, encouraging me when I was wobbly and for everyone who follows me online and comes here to read the snippets I share.

Sure, sometimes life continues to be challenging at times with it’s never ending ups & downs. But it feels like all we can do at that point is to keep our chins up high, and know that this coming year will be full of possibilities. Maybe some will be small and others will be huge changes that when we look back at 2022 we won’t be able to believe how much we grew and how much has changed for the better. So my main wish for the new year is a year full of possibilities that will put a twinkle in our eyes, and a bounce in our steps. Happy New Year everyone! May it be full of wondering things.

Previous
Previous

Setting Intentions

Next
Next

Holiday Cookies!