Swimsuit Edition

Sonunda yaz geldi diyebilir miyiz artık! Aşılanan kişi sayısı arttıkça, mekanlar açıldıkça sonunda bir yerlere gidip eğlenmeye başlayabiliriz gibi geliyor. Şahsen ben bu yaz tatil yapmak için çok heyecanlıyım. Birkaç hafta önce tatil için bavula koyduğum birkaç parçayı sizlerle paylaşmıştım ama daha detaylı olarak biraz mayo / bikini seçimleri paylaşmak istedim. Her ne kadar önceki seneler daha tek parça mayolara yöneldiysem bu sene yeni bedenimi kutlamak için bikini setlerine dönüyorum. Evet vücudumda hala daha sıkı olmak istediğim yerlerim de var, ah keşke selülitim olmasa dediğim bacaklarımda var ama genel olarak kendimden ve vücudumla barışık olarak istediğimi giymeye karar verdim. Mayo / bikini detaylarına girmeden sizlerinde ne şekilde kendinizi daha iyi ve barışık hissediyorsanız tereddüt etmeden o şekilde ilerleyin derim. 

Oysho’nun bu ‘ribbed’ serisine bayıldım! Hem vücuda oturuşu, kumaş ve dikişleri o kadar güzelki dayanamayıp kendimi iki farklı renkte aldım. // Oysho ribbed bikini set - I love the fit and feel of these so much that I actually ended up buying them in two colors.

Göğüslerim çok fazla olmadığı için genel olarak bandeau tipte üstleri tercih ediyorum. Yüzerken çıkartılabilen askısı ile rahat yüzebiliyorum (ve atlayabiliyorum) ama aynı zamanda güneşlenmek istersem iz kalma derdi yok. Ama diyelim ki biraz daha desteğe ihtiyacın var, o zaman kesin balenli bir opsiyon ile ilerlemek gerekiyor - hem vücuda oturması açısından hemde genel rahatlık konusunda (sonuç olarak hiç kimse sahilde ikide bir mayosunu düzeltmek istemez). // Since I’m not very endowed when it comes to breasts I generally tend to gravitate towards bandeau styles for bikini tops - that way I have the detachable strap for when I’m swimming but it's easy to take off and avoid lines when sunbathing. But if you need the additional support there are really great underwire options that are both comfortable and look great.

Tek parça mayo giyiyorsun demek sıkıcı bir model olmak zorunda değil tabikide! // Here are some of the one-piece suits that are really show-stoppers!

Birde denize (veya havuza) giderken diğer tüm aksesuarlardan birkaç favori parça paylaşmadan olmaz.  // Also it wouldn’t be a true swimsuit edition without mentioning all the accessories that go along with it….


Is it safe to say that summer is here?!

With the number of people getting vaccinated and travel restrictions lightening up it finally feels like we can actually go places and start to have fun without panicking. I for one am really looking forward to a summer vacation this year. I already shared a sneak peak into what I’m packing for this year but wanted to share more details about all the swimsuits I have been eyeing. While in previous years I always gravitated towards one-piece suits I’m really embracing my new body (scars and all) and going for bikinis this year. It’s a bit of a celebration for me but also embracing my body - even if I’m still slightly soft in some places or that not all of my scars have faded. So before sharing which suits are my favorites - I just want to say go with what makes you comfortable and happy - embrace & love yourself!

Previous
Previous

Summer Suncare

Next
Next

Father’s Day Gift Guide